Coaching

Mange mennesker har meget svært ved at forstå og handle ud fra deres følelser, hvilket betyder, at de ofte begynder enten at trøstespise, ryge eller forsøge at dæmpe følelserne på en anden uhensigtsmæssig måde. Da disse uhensigtsmæssige reaktionsmønstre ikke dækker vores inderste behov, men kun dulmer dem midlertidig for bagefter at give os dårlig samvittighed. Dette bevirker at man oplever, at blive mere og mere frustrerede over at tingene bare bliver værre og værre.

Alle følelser er gode. Lige som lysene på et instrumentbræt i en bil fortæller, hvad bilen mangler, fortæller vores følelser os, hvad vi mangler i vores liv.

Gennem coaching lærer du at forstå de behov, der ligger bag dine følelser og derigennem at takle disse på en hensigtsmæssig måde.

I coaching, tager jeg blandt andet udgangspunkt i vækstmodellen, hvor man kigger på hvad der går godt, ønskede forandringer, muligheder og aftaler.

Vejledning

Vækstmodellen er et værktøj, der integrerer den positive tænkning og den systemisk anerkendende tilgang. Det er en form for coaching, hvor du får øje på det, du er god til og bliver ekspert i dine succeser.
Jeg benytter vækstmodellen som udgangspunkt til vejledning /coaching både i forhold til enkeltpersoner og par.

Kommentar

Hvad mener andre...