Min baggrund

Jeg er certificeret 5th. Path. hypnoterapeut, tankefeltterapeut TFT/EFT og thetahealer. Foruden dette er jeg uafhængig distributør af Lifewave-plastre.

Jeg er uddannet lærer med PD i specialpædagogik, læsepædagog/læselærer, FVU-lærer, PAS-konsulent, uddannet projektleder, og jeg er ansat som konsulent og underviser på CSV, Voksen Specialundervisningscenter. Her arbejder jeg blandt andet med personer med sociale emotionelle problemer samt sindslidelser. I mit arbejde benytter jeg mig meget af den kognitive tilgang, vækstmodellen samt AI Appreciative Inquiry.

Erfaring.

Jeg har, med stor succes, behandlet personer for følgende: Depression, selvværdsproblemer, PTSD, generel angst, præstationsangst, panikangst, fobier, stress, hovedpine, abstinenser, sorg, OCD, trykken for brystet efter blodprop, piskesmæld og traumer. Foruden dette, har jeg hjulpet mange til at stoppe med at ryge.

Behandling

Jeg tilbyder Hypnoterapi, Thetahealing, EFT/TFT og coaching. Når jeg arbejder med mennesker, lægger jeg meget vægt på, at det enkelte menneske føler sig set og hørt, og det er vigtigt for mig, at det er den enkelte, føler sig tryg og selv er med til at skabe de ønskede forandringer. Inden behandlingen giver jeg en grundig forklaring på, hvad der skal ske, foruden jeg laver en brain-balancing, der gør, at hjælpen opnåes hurtigere. Dette gøres v.h.a. Lifewave-plaster. Hvis klienten er indforstået med det, laver jeg en muskeltest, for at afdække hvilken behandlingsform, der vil være den mest effektive.

Indledende samtale

Det er meget vigtigt for mig, at de mennesker der komme hos mig føler sig godt tilpas, at de modtager den bedste og mest effektive hjælp. Derfor starter jeg mine sessioner med en indledende samtale, hvor jeg kort forklarer lidt om mine metoder, og hvor vi sammen finder det, der passer til den enkeltes udfordring.
Nogle har et klart ønske om, hvilken metode, de ønsker benyttes, og dette respekteres selvfølgelig. Hvis ikke dette er tilfældet, benyttes en kinesiologisk muskeltest, hvor kroppen selv kan svarer, hvad den har brug for.
Jeg undersøger også om den enkeltes hjerne er i balance, og hvis ikke laver jeg en brain balancing med et lifewave plaster. En sådan afbalancering gør, at de to hjernehalvdele kommer til at arbejde bedre sammen, behandlingen går hurtigere. Hvis personen har hovedpine, sker det ofte, at denne forsvinder efter afbalancering.

Kontakt.

Lena Fladeland

Kjellerupvej 31

6091 Bjert

tlf. 22 79 76 63

E-mail: fladeland.lena@gmail.com