Eksempler på opnåede resultater

Depression og angst

En ung kvinde havde de sidste seks år lidt af ubehag og depression, der kulminerede med en indlæggelse på et par måneder. Da hun ca. to måneder efter udskrivelsen kom til mig, havde hun vedvarende et ubehag på mellem 6 og 8 på en skala fra 1-10 hele dagen igennem. Dette på trods af, at hun var medicineret. Foruden dette var hun ikke i stand til at køre bil på grund af angst. Efter tre konsultationer (10 t.) var hendes ubehag forsvundet helt og hun fortalte, at hun havde det lige så godt som inden hun fik sin depression for seks år siden. Hun var klar til at gå på fuld tid i sit arbejde, var begyndt at stå ved sig selv og var i stand til at køre bil i byen.

Se udsendelsen "Nyt liv på 10 uger 3"

Se udsendelsen "Nyt liv på 10 uger 4"

PTSD

En tidligere udsendt soldat led af voldsom PTSD. Inden behandlingen var han ikke i stand til at være sammen med nogen mennesker, kunne ikke købe ind, tømme postkasse, gå ud med skraldespanden eller overskue at holde orden i sit hjem. Efter seks konsultationer (20 t.) havde han fået helt styr på sit liv og valgte at tage til fodboldkamp i Italien, hvor han skulle være sammen med 80.000 mennesker, da der intet ubehag var tilbage. Han var et halvt år efter med i en artikel i bladet psykologi, hvor han blev interviewet om sine oplevelser ved behandlingen.

Panikangst

En klient led af voldsomme anfald, hvor hun fik hjertebanken, svedte voldsomt, fik prikken ned i armene og trykken for brystet, for unde dette led hun af søvnproblemer. Dette havde hun lidt af i ca. ¾ år, og på det tidspunkt hvor hun søgte hjælp fik hun mellem 4 og 6 anfald om dagen. Hun var overbevist om, at hun enten var meget syg eller at hun var ved at blive skør. Efter 4 konsultationer var anfaldende væk og hun sov igennem om natten. Dette er et år siden, og hun har ikke haft anfald siden.

En af mine klienter, havde oplevet flere panikangst anfald, og var meget bange for at få endnu et anfald. Efter en konsultation, forsvandt angsten og angsten, og hun har ikke haft anfald siden.

En af mine klienter, fortalte at hun havde haft et angst anfald, og at hun var bange for at komme til at snitte i sig selv, hvis hun oplevede et sådan anfald igen. Efter en konsultation var angsten for angste væk og hun har ikke haft anfald siden.

Krisehjælp

En ung kvinde var forsøgt voldtaget og var i voldsomt chok. Hun græd og rystede og var ude af stand til at tale sammenhængende. Efter et ca. 15 minutters behandling med EFT/TFT var hun fuldstændig rolig og i balance, så da politiet efterfølgende afhørte hende var hun fuldstændig rolig og fattet og kunne aflægge forklaring af episoden.

Præstationsangst

En klient der red meget, og som gerne ville deltage i ridestævner, reagerede med voldsom ubehag, bare hun tænkte på at skulle lære det program, hun skulle ride. Efter en konsultationen var angsten ovre, og hun har siden deltaget i stævner med stor succes.

En klient var meget nervøs for at skulle til en kandidat eksamen, og meget stresset fordi, hun følte, at hun ikke kunne nå alt det hun skulle inden eksamen. Efter konsultationenr var angsten og stresset ovre, og hun både nåede alt det hun skulle og klarede eksamen meget flot.

Abstinenser

En af mine klienter havde voldsomme abstinenser efter stoffer, en dag hvor jeg kom op til ham. Jeg overvejede, om jeg skulle kontakte lægen, men valgte i stedet behandle ham med EFT, da jeg altid kunne kontakte lægen, hvis han ikke fik det bedre. Efter ca. 1 time var abstinenserne væk, og han var fuldstændig afslappet, rolig og lettet.

Angst

En af mine klienter, der altid havde redet meget også på højt plan, var pludselig blevet bange for at ride. Selv om hun vidste, at hesten hun sad på var rolig, kun hun opleve at få angst anfald. Efter en konsultation var angsten væk, og hun kunne ride som tidligere.

Piskesmæld

En at mine klienter var involveret i et færdselsuheld, og havde pådraget sig et piskesmæld. Da jeg mødte hende var hun veget stiv i nakken og havde smerter. Efter to konsultationer (2 t.) var stivheden og smerterne helt væk, og hun har ikke haft nogen som helst men efter uheldet siden.

Smerter

En af mine klienter der træner meget, og som går meget op i ikke at blive for tyk, havde overtrænet og fået voldsomme smerter i hoften. Lægen sagde at hun ikke måtte træne, men at hun skulle holde totalt ro i 4 uger til smerter var væk. Efter en konsultation for smerten og for tanken om at blive tyk, skete der en stor bedring af hoften, og allerede efter to dage var smerten væk og hun kunne gå langsomt i gang med at træne.

 

Kontakt.

Lena Fladeland

Kjellerupvej 31

6091 Bjert

tlf. 22 79 76 63

E-mail: fladeland.lena@gmail.com