Thetahealing

Årsagen til, at vi mennesker oplever, at vi har svært ved at udnytte vores fulde potentiale, og igen og igen løber ind i de samme problemer og dårlige situationer, skyldes, at vi på et meget tidligt tidspunkt, har lavet misforståelser omkring os selv, andre og omverdenen, der har gjort, at vi har fået ind programmeret en masse uhensigtsmæssige overbevisninger. Disse kunne f.eks. være, at man har fortjent at have smerter eller at man skal yde en masse for at fortjene at blive elsket.

Mange sådanne overbevisninger ligger så dybt i vores underbevidsthed, at vi ikke er bevidst om disse.

I ThetaHealing kan man finde frem til de dybeste, ubevidste overbevisninger, og teste dem gennem en muskeltest fra kinesiologi. Derefter erstattes de via ThetaHealing med nye, positive og hensigtsmæssige overbevisninger, som aftales. Healingen sker i en Theta-tilstand, hvor både udøver og klienten er i Theta-hjernebølger, som gør hjernen mere modtagelig for ændringer. Efter healingen testes der igen på samme måde, dette for at vise, at ændringen er sket. Med ThetaHealing kan man altså være med til at skabe og forme sit liv i den retning man ønsker det.

Theta-hjernebølger er langsommere hjernebølger, end når vi er vågne og fuldt bevidste, og det er de hjernebølger, man kommer i, lige inden man falder i søvn, og som også anvendes under hypnose.

ThetaHealing er en simpel og effektive metode, hvilket er årsagen til at ThetaHealing er blevet populært overalt i verden, hvor den bruges af læger, terapeuter, indiske guruer etc. Du kan læse mere på Viannas hjemmeside: www.thetahealing.com.

ThetaHealing blev anbefalet af den anerkendte cellebiolog og forfatter af bogen ”Intelligente Celler”, Bruce Lipton, da han holdt foredrag i Danmark i maj 2012.

 

ThetaHealing er den hurtigste og mest effektive terapi/healing, jeg har arbejdet med!

 

Certificeret Thetahealer